Stevns Klint Experience

Boesdalsvej 14, Rødvig Stevns

Tirsdag den 23. til søndag den 28. maj 2023, 10:00-17:00.Historisk

Stevns Klint Experience

SKE er det primære ankomst-og formidlingssted for Stevns Klint UNESCO Verdensarv. Her er tid til at være sammen, til fordybelse, forundring, nærvær og oplevelser samt muligheder for leg og læring.

Stevns Klint Experience er det primære ankomst- og formidlingssted for Stevns Klint UNESCO Verdensarv.

En særlig grund til at føle sig heldig

For 66 millioner år siden rammer en asteroide Jorden med vanvittig kraft. Skidt for dinosaurerne, men heldigt for os mennesker. For midt i katastrofen overlever de dyr og planter, der udvikler sig til det liv, vi kender i dag. Livet med dig og mig. Den enorme massedød var længe et mysterium. Lige indtil den dag, hvor en amerikansk geolog besøgte Stevns Klint og i klintens tynde lag af Fiskeler, fandt spor efter en global katastrofe. Stevns Klint Experience tager dig med ind i de historier, der ligger gemt i lagene på Stevns Klint, og som fik Stevns Klint på UNESCOs liste over verdensarv i 2014.

Stevns Klint er det bedste sted i verden at se sporene fra katastrofen. Den smukke hvide klint sætter vores liv og fælles handlinger i et større perspektiv. I dag er det os, der skaber rammerne for livet på Jorden. Sammen former vi fremtiden.

Her er tid til at være sammen, til fordybelse, forundring, nærvær og oplevelser samt muligheder for leg og læring. Stevns Klint Experience oplevelsescenter er åbnet af Hendes Majestæt Dronningen den 12. oktober 2022 - det er en vanvittig smuk bygning og fantastisk udstilling der har fået fem-stjernede anmelder i flere af de landsdækkende aviser. Vi har også en lækker café og en butik der sælger lokal brugskunst.

Man kan også bestille guidede ture ved større grupper.

Køb din billet her: https://stevnsklint.billetexpressen.dk/

Entré: Fra 70 kr

Læs mere på hjemmesiden