Holtug Kridtbrud

Holtug Linievej 70, Store Heddinge

Lørdag den 13. og søndag den 14. april 2024, kl. 10-17.Foredrag

2-dages vandretur på Stevns Klint med Womens Hiking Club

Tag med Womens Hiking Club på en 2-dages vandretur på Stevns klints "trampesti". Vi byder foråret velkommen ved at få nogle kilometer i benene omgivet af unik og smuk natur.

Om aftenen skal vi hygge os sammen, mens vi nyder mad, drikke og åben ild i en lækker tipi. Senere på aftenen er der mulighed for at slappe af under stjernerne i dejlig varmt udendørs vildmarksbad.
Turen starter lørdag d. 13/4 kl. 10 fra Holtug Kridtbrud. Her fra går vi de ca. 20 km til Rødvig Ferieby. Vi spiser egne medbragte madpakker, og I får snacks undervejs. Ved ankomst er der aftensmad, tilberedt af en dygtig kok. Søndag morgen er der et skønt morgenmåltid i tipien, og så går vi de ca. 20 km tilbage af Stevns Klint trampesti. Undervejs får vi frokost samt snacks i pauserne. Vi er tilbage ved bilerne kl. ca. 17.00

Indkvartering i Rødvig Ferieby er i deres store hytter, og her bor man maks. 5 kvinder sammen i hver hytte - Sengetøj og håndklæder er inkluderet
Du skal bare medbringe vand til turen, skiftetøj, badetøj, toiletsager og en madpakke til frokost lørdag. Alt andet er der sørget for. Turen koster 2295,- og inkluderer snacks og aftensmad lørdag inkl. drikkevarer, overnatning lørdag til søndag, lækker tipi med bål, mulighed for vildmarksbad, morgenmad søndag, frokost og snacks søndag.Der kan maksimalt være 28 deltagere på turen. Alle kvinder kan deltage, og du kan sagtens komme alene. Når turen nærmer sig vil du modtage yderligere info, ligesom der vil være mulighed for at koordinere kørsel i begivenheden
Vi glæder os til at vandre med dig!

Om Womens Hiking Club:Womens Hiking Club er et vandrenetværk for ALLE kvinder, der har lyst til fællesskab omkring vandring, krop, nydelse og natur. Vi - Amanda og Louise - ønsker at inspirere kvinder til mere nydelse, mere natur, mere fællesskab, mere kontakt og mere liv.
Om Amanda:Amanda er uddannet Parterapeut og sexolog og har arbejdet fra egen klinik på Nørrebro i 10 år. Hun er en flittig skribent, underviser og foredragsholder i emner indenfor parforhold og sexologi, og er forfatter til flere bøger til og om parforholdet.Om Louise:Louise kan trække på erfaringer fra et langt arbejdsliv indenfor special- og Neuropædagogik, ledelse, undervisning, facilitering, foredrag, coaching og terapi. Hun er blandt meget andet uddannet som enneagram-trainer, og har undervist, skrevet om og arbejdet med enneagrammet i ca 20 år.

DET MED SMÅT
Ved billetkøb samtykker du i, at denne tur er på eget ansvar. Ved skader, uheld eller lignende står du selv for transport og behandling. Vi vil selvfølgelig være behjælpelige så godt vi kan. Tilmeldingen er bindende, da vores aftaler er tilsvarende bindende. Hvis du bliver forhindret pga. uheld, sygdom eller lignende, så kan du evt. benytte dig af Billettos forsikring (skal tilkøbes ved billetkøb) eller kontakte din egen forsikring.

Entré: 2295 kr